Důchodce, blondýna, nebo dinosaurus? přehled

Důchodce, blondýna, nebo dinosaurus?
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372299/bmid_duchodce-blondyna-nebo-dinosaurus-aKA-372299.jpg 2 13 13

Také se vám občas zdá, že se celý svět kolem vás zbláznil? Nebojte se, nejste v tom sami! Vtipem nabité a někdy úžasně pomatené příhody i postřehy z úplně (ne)normálního života jedné moderní ženy vás o tom přesvědčí. Skvělé čtení, které pro vás bude v dnešní uspěchané době úžasným relaxem a nabije vás pozitivní energií. Vtipné a výstižné příběhy se stanou kořením vašich všedních dní a prozáří vám pohled na každodenní záležitosti.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Důchodce, blondýna, nebo dinosaurus?. Přihlašte se a napište ho.

_Andrew_
23.09.2024 0.5 z 5

Pokaždý, když si procházím stránky antikvariátů, tak jsem náchylnej na to, že čím větší kravina je na obálce, tím víc mě to zaujme. No a když jsem si všiml, že je ještě navíc povídková, tak mi sama skočila do košíku. No, nalejme si čistého vína - stála 9, slovy devět kaček.
V popisu stojí **Skvělé čtení**, **Vtipné a výstižné příběhy**. Jestli si to autorka psala sama o sobě, tak bych doporučil změnit psychiatra nebo už to nehulit.
Všechny povídky na stránku, maximálně dvě. Vše zabarveno do života jedné průměrné pražské maminy, která nedokáže psát o ničem než je manža a její dětičky. Pár mikro"povídek" docela ušlo, zbytek všední nuda. Možná nejsem cílovka, ale na druhou stranu - taky mohlo být v popisu místo "za života moderní ženy" něco jako "ze života průměrné maminy dalším maminám".
Za 4 dvacetiminutové cesty MHD jsem byl na konci knížky. To je snad asi jediné kloudné využití, protože doma bych to asi zahodil. Půlhvězdičku přidávám za několik málo "povídek" a za rychlé dočtení.
1/5 15%

Špekyn
25.04.2022 1 z 5

Knížka vhodná k oddechu a čtení v MHD či v čekárně. Některé příhody jsou vtipné, ale velká část příběhů či glos je o ničem. Myslím, že "generace maminek" ale tuto knihu ocení více.

ellgazpacho
13.01.2020

Kekelistický verbální průjem, škoda papíru.

Knižní novinky (26.2. - 11.3.)

19.02.2018

Kniha Důchodce, blondýna, nebo dinosaurus? v seznamech

v Mé knihovně6x

humor

Autorovy knížky

2018  34%Důchodce, blondýna, nebo dinosaurus?