Sam & Julie přehled
Karina Schaapman
Sam a Julie bydlí v Domě myšek. Julie nesnáší nudu, a jakmile ji to doma přestane bavit, vyráží ven za dobrodružstvím s kamarádem Samem. Čeho má Sam hodně, má Julie málo a naopak. Jsou to nejlepší kamarádi a o všechno se spolu dělí.
Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , MeanderOriginální název:
Het Muizenhuis, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sam & Julie. Přihlašte se a napište ho.
Jedním slovem nádhera. Knihu dostaly děti od dědečka včetně plyšového Sama a Julie. Děti s myškami spí a já nemohu odtrhnout oči od nádherných fotografií. Dokonce jsem si vyhledala na internetu videa a fotky domečku přímo od autorky. Příběhy jsou krátké, ale pro malé děti úplně ideální. Krásné umělecké dílo.
Je to nesmírně milá knížka, pro mě ovšem mnohem zajímavější po vizuální stránce než po obsahové. Příběhy jsou kraťoučké a jednoduché, což je v pořádku, protože je to pro nejmenší děti. Ale trochu mi chyběl nějaký děj. Přesto bych tuto knížku doporučila všem, kteří se svými dětmi rádi čtou. Super je, že se dají pořídit plyšové myšky z příběhu a můžete si tak vytvářet vlastní příběhy, domečky atd.
Kniha Sam & Julie v seznamech
2016 | Sam & Julie |
2016 | Sam & Julie v divadle |
2017 | Cirkus |
2017 | Pouť |
2018 | Slavnost |
Jako první jsme měly s Bambulkou doma půjčenou snad devátou v sérii. I když to vypadá, že to nevadí, nám to nesedlo. Některé věci nám unikaly nebo nedávaly úplně smysl. Tak jsme ještě daly šanci prvnímu dílu a dobré. Líbilo se nám to, četly jsme ji dokonce víckrát. Takže půjdeme postupně a věřím, že to bude příjemné čtení.
A tedy ty interiéry - prohlížení jsme si užívaly, ty detaily. Jednoduše aaach.