Dům na pláži přehled

Dům na pláži
https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/9807/bmid_dum-na-plazi-hhb-9807.jpg 4 104 104

Jack Mullen v New Yorku studuje práva. Tam se dozví zdrcující zprávu, že jeho bratr Peter se utopil v oceánu poblíž East Hamptonu. Jack pojme podezření, že to nemohla být nešťastná náhoda, za kterou je Peterova smrt navenek vydávána. Jeho smrt si musel někdo přát. Proč policie tvrdí opak? Jackovo úsilí zjistit další podrobnosti o bratrově poslední noci narazí na bariéru právníků, policistů a placených strážců, kteří se urputně snaží chránit bohaté letní hosty honosného letoviska před jakýmikoli nepříjemnostmi...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress

The Beach House, 2002

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům na pláži. Přihlašte se a napište ho.

asam
23.08.2024 4 z 5

Tak do polovičky knihy jsem byla na rozpacích, - Odložit nebo dočíst?- Nakonec jsem vytrvala a nelituji., Příběh se začal rozmotávat a dočetla jsem jedním dechem. Tak vydržte a uvidíte.

denča1000
31.03.2022 3 z 5

Kniha se velmi dobře četla, velmi mi vyhovovalo rozdělení částí. Docela zajímavý příběh.

Niu
11.04.2021 5 z 5

Původně jsem myslela, že knihu ani nedočtu. Byla jsem tak zasažená tím syrově popsaným dějem - bum bác a je to. V současné době píší autoři trochu jiným stylem. Je pravda, že moc nemusím psychohry v knihách, jsem na to celkem citlivá, takže celý tenhle komplot mě dost štval. Ale protože nemám ráda nedočtené knihy, tak jsem se hecla. No a páááááni, druhá polovina knihy stála za to. Konečně satisfakce. Ne ve formě nějakého namakaného superhrdiny, který zjedná pořádek :o) Celé rozuzlení mi stálo za tu námahu a dnes jsem dočetla knihu s úsměvem na rtech a křičela jsem, joooo, to vám patří!!!! :o) Všichni Mullenovi a jejich přátelé si mě získali.

Kniha Dům na pláži v seznamech

Autoři knihy

James Patterson