Dům stínů přehled
Pamela Hartshorne
Když se Kate Vavasourová probudí v nemocnici, nepamatuje se na rodinu shromážděnou kolem jejího lůžka ani na svůj život před nehodou. Lékaři jí diagnostikují posttraumatickou amnézii s tím, že by se jí vzpomínky měly začít postupně vracet. Což se stane… ale ty vzpomínky nejsou její. Patří Isabel Vavasourové, která žila a zemřela na panském sídle Askerby před čtyřmi sty lety. Po návratu na Askerby se Kate ocitne v domě plném stínů a podezírání. Protože nepoznává svou rodinu, přátele, a dokonce ani malého syna, zoufale se snaží poskládat události, které vedly k jejímu děsivému pádu. Zdá se, že život na zámku není tak dokonalý, jak Vavasourovi na veřejnosti předstírají. Ale dříve než Kate odhalí současná tajemství, musí odhalit pravdu o minulosti… Bylo Isabelino šílenství skutečné, nebo udělala chybu, když důvěřovala člověku, o kterém si myslela, že ji nikdy nezradí?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , BaronetOriginální název:
House of Shadows, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům stínů. Přihlašte se a napište ho.

Nádherná kniha, nemohla jsem se odtrhnout a na čtení se vždy hrozně těšila - tohle už jsem dlouho u knížky nezažila. Kdyby to šlo, dala bych ještě víc hvězdiček.

Naprosto úžasná-miluji časové roviny,mystiku,psychologii, takže ideální kniha.Podobný styl jako má oblíbená Erskinová atd)
Kniha Dům stínů v seznamech
v Mé knihovně | 186x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
cestování časem ztráta paměti, amnézie historické romány prolínání minulosti a současnosti thrillery pro ženyAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2008 | ![]() |
2019 | ![]() |
2011 | ![]() |
2010 | ![]() |
K této knize jsem se dostala díky autorčině knize Prokletá minulost, kterou doporučuji!
Nejsou to knihy, které bych normálně četla.
Obě jsou ale skvělé!
Zde jsem už od půlky nemohla vydržet napětím, jak to vlastně všechno je. Ačkoli jsem tušila. Takže vlastně taková pohádka, s tajemnem, romantikou a prolínáním současnosti s velmi a velmi vzdálenou minulostí.
Moc pěkné čtení, doporučuji!