Dvacet vteřin ticha přehled
Petra Jahelková
Linda je svobodná matka dvou dětí, jíž osud staví do cesty jednu překážku za druhou. Dušan, mladý zaměstnanec zoologické zahrady, se snaží utopit svá trápení v litrech alkoholu a nezávazném sexu. Život Alice nabral na obrátkách, když se stala luxusní společnicí a rozhodla se postavit vydělané peníze na vrchol svého žebříčku hodnot. Příběhy těchto tří hlavních hrdinů, kteří spolu na první pohled nemají nic společného, se postupem času propojují a odhalují nejedno šokující tajemství.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvacet vteřin ticha. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
„Před sebou měla vepřový řízek a v hlavě guláš ze vzpomínek a strachu z budoucnosti.“
„„To nevím,“ snaží se říct Linda pevným hlasem a přehodí si nohu přes nohu. Že u toho nevypadá jako Sharon Stone v Základním instinktu, ví moc dobře, ale pohybem těla se snaží zamaskovat svoji nervozitu.“
„Linda se doma Davida samozřejmě ptala, ale řediteli nezopakuje Davidovu odpověď: Copak já vím? Tomu debilovi se fůrt něco nelíbí.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Dvacet vteřin ticha v seznamech