Dvacet zářících drahokamů přehled
David Hrbek
![Dvacet zářících drahokamů Dvacet zářících drahokamů](https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76217/bmid_dvacet-zaricich-drahokamu-KLQ-76217.jpeg?v=1614337290)
Kniha obsahuje 20 povídek, v nichž autor vzpomíná na své dětství, prarodiče, rodiče a zároveň vyznává svou lásku manželce a dětem. Povídky jsou humorné, ale zároveň nutí čtenáře k zamyšlení. Součástí knihy je audio CD s pěti povídkami. Jednu čte autor se svým bratrem, po dvou z nich herci Michal Dlouhý a Tomáš Kärger. Celkově lze povídky charakterizovat slovy Zdeňka Svěráka: Mám rád upřímné psaní. Mám rád, když se vypráví o obyčejném neobyčejně. David Hrbek takhle píše.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvacet zářících drahokamů. Přihlašte se a napište ho.
![petrarka72 petrarka72](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/175949/m_petrarka72.jpg?v=1734188697)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Snažila jsem se číst pomalu, protože pomalé tempo této knize sluší. Příběhy osobní až intimní, zdánlivě obyčejné v běhu všedních dní. Veliká radost. p.s. A Výhrab je nejlepší! :-)
Kniha Dvacet zářících drahokamů v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
2008 | ![]() |
2010 | ![]() |
2013 | ![]() |
2010 | ![]() |
2003 | ![]() |
Příjemné počtení. Plánuji najít i blog, jestli ještě funguje (a doufám, že ano).