Dvanáct chutí roku přehled
Martin Jiskra
Čtyřchodová menu od ledna až do prosince velkou invencí proměňuje autor knihy, šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější .... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvanáct chutí roku. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Dvanáct chutí roku v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 1x |
Autorovy další knížky
2001 | Moderní česká kuchařka |
2011 | Dvanáct chutí roku |
2006 | Nejen zelenina |
2022 | Recepty ze zájezdního hostince |