Dvojí slib přehled
Juliet Landon
Rok 1473. Nicola vyrůstala spolu se čtyřmi bratry a jejich přítelem Fergusem. Její bratři k němu vzhlíželi s obdivem, a tak nebylo divu, že i Nicola se do Ferguse zamilovala. Ten v ní ale viděl jen malou dívku a nepokrytě ji přehlížel. Když se po dvanácti letech Fergus náhle objeví v jejím domě, a ještě ke všemu ji při souboji zraní, Nicola se k němu netají nenávistí. A což teprve když jí oznámí, že si ji chce vzít za manželku, aby splnil slib daný svému otci. Nicola je vzteky bez sebe. Odjakživa ji nebral na vědomí a okázale jí pohrdal, a teď by s ním měla prožít zbytek života?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2007 , HarlequinOriginální název:
His Duty Her Destiny, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvojí slib. Přihlašte se a napište ho.
Bylo to skvělé.Sice Nicola odolávala celkem dlouho,ale Fergus byl správný chlap.Přišlo mi trochu přitažené za vlasy,aby tak mladá šlechtična bydlela sama i když to byl její dům a ještě stále otevřený,ale nakonec proč ne.Moc povedené.
Kniha Dvojí slib v seznamech
harlekýnkyAutorovy další knížky
2009 | Hry na lásku |
2007 | Jedna noc v ráji |
2006 | Provdaná proti své vůli |
2008 | Msta |
2012 | Dáma z portrétu |
Knihy autorky jsou čtivé, zajímavé. Příjemné je, že přináší i jiná historická období. Vztah hlavních postav je ale souboj, boj o moc. Dominantní postavy se domáhají svého za každou cenu. Často se řeší pocit pokoření nebo uražená pýcha. Je to bohužel stále stejný scénář ve všech knihách. Ve svých myšlenkách jsou postavy citlivé, ale navenek to dají znát spíš minimálně nebo dost neohrabaně. Já osobně hledám trochu jiný způsob.