Tajemství lady Gwyn přehled
Sabrina Jeffries
Dynastie vévodů série
Majoru Joshuovi Wolfovi, který po zranění nohy musel opustit námořnictvo, nabízí vévoda z Thornfieldu pozici osobního strážce své sestry, lady Gwyn Drakeové, jež se snaží vlastními silami vyrovnat s bývalým nápadníkem Malettem, hrozícím zveřejnit jejich dávné tajemství. Jelikož se chystá opožděný debut lady Gwyn ve společnosti, Joshua musí bojovat nejen s nebezpečím hrozícím Gwyn, ale i se svým srdcem, které ho táhne k jeho svérázné chráněnkyni.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
The Bachelor, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství lady Gwyn. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Konečně mám všechny, tak je čtu najednou a znova. Poprvé jsem si nějak nevšimla, že se tam mluví o Heywoodovi a jeho ženě Cass a hlavně co jim provedl Malet. Je tam párkrát o tom zmíňka jen tak okrajově, ale stejně jsem měla pocit, že mi ušel nějaký díl.
Knižní novinky (38. týden)
13.09.2020
Kniha Tajemství lady Gwyn v seznamech
romance historické romance zranění
2007 | Nebezpečná láska |
2009 | Tanec vášní |
2013 | Pravda o markýzi S. |
2010 | Odvážná dáma |
2008 | Nečekaná láska |
Těšila jsem se na Joshuu majora Bručouna a lady Gwyn mající vždy nějakou odpověď. Je to příběh lidí, kteří se musejí vyrovnat s traumaty z minulosti, Gwyn, které hrozí skandální odhalení její minulosti, Joshua, který těžce nese, že díky následkům zranění se nemůže vrátit zpět ke svým spolubojovníkům. Ještě že jeho sestra Beatrice je šťastně provdaná, a on najednou zjišťuje, že tu manželskou lásku jí tak trochu závidí (a samozřejmě jí to přeje). Gwyn doufá, že majora se jí podaří vyprovokovat k nějakým citům, hlavně se nesmí dovědět o její minulosti.
Takže bručoun a mladá žena, která odmítá být loutkou, vytvářejí vtipné scénky, ale i odraz tehdejší společnosti. A ukázku rodiny, která, byť se naoko pošťuchují, se má vzájemně ráda. A také jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet dále pátrání po možném vrahovi mrtvých vévodů otců.
Těším se na další díl.