Edgar Cayce hovoří přehled
Herbert B. Puryear
Kniha, která změní Váš dosavadní pohled na svět. Lidský život a svět kolem nás očima nejslavnějšího amerického senzibila, jasnovidce a léčitele - fenomenálního spícího proroka – Edgara Cayce. Základní poznatky z celoživotního díla jasnovidce. Cayce odpovídá na otázky: Jaký je význam lásky a služby lidem? Kdo byl Ježíš Kristus? Jaký je vztah svobodné vůle a lidského osudu? Co je to modlitba? Jaký je smysl utrpení?... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 1994 , Eko-konzultOriginální název:
The Edgar Cayce Primer, 1982
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Edgar Cayce hovoří. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Edgar Cayce hovoří v seznamech
vesmír zlo Ježíš Kristus léčitelství reinkarnace sexualita jasnovidectví telegnoze, jasnovidnost karma holistické léčení
Musím sa priznať, že prvá tretina knihy sa mi veľmi ťažko čítala a chvíľami som mal pocit, že ju nedočítam. Konkrétne, ako vysvetľuje duchovné princípy a rôzne modely. Možno to bolo formou, možno mojou ne/vyzretosťou. Možno tým, že som očakával duchovnú inšpiráciu a bola z toho prednáška. Každopádne, zhruba od polovice som ostal milo prekvapený. Kniha ma vtiahla do deja a až na pár stránok to trvalo do konca. Preto by som nerád hodnotil knihu, ale som rozhodne rád, že som ju nakoniec prečítal.