Edith Piaf přehled

Edith Piaf
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224683/bmid_edith-piaf-224683.jpg 5 326 326

Poutavé svědectví o životě Edith Piaf z pera její o dva roky mladší nevlastní sestry, také zpěvačky Simone Berteautové.

Literatura světová Biografie a memoáry Hudba a zpěv
Vydáno: ,

Piaf, 1969

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Edith Piaf. Přihlašte se a napište ho.

anája
dnes 5 z 5

Tak tato kniha mě naprosto dostala. Doporučila mi ji mamka. Začala jsem číst a nedalo se odložit. Bylo tam hodně míst, při kterých jsem měla slzy v očích, jak byly smutné a dojemné.Tolik tragédií. Úžasná malá, velká žena, která mohla být milionářka, ale díky své dobrosrdečné povaze skončila tak jak začala.

Miborrow
21.09.2024 5 z 5

Co je to šanson? Co je život jedné malé dívky, která dokázala dobýt celý svět. Její hlas a písně zná každý z nás, ale její život už zná málokdo. Život Edith Piaf je naprostou jízdou na horské dráze, která obsahuje vše, co život může nabídnout... Knížka je famozním dílem autorky, která s Editou prožila celý její život. Kniha je zábavná, místy šokující a představuje čtenáři skutečnou Edith Piaf takovou, jakou ve skutečnosti byla.

jana277
20.08.2024 1 z 5

Vôbec mi nesedel štýl písania. Knihu som v polovici vzdala, čo sa mi nestalo 30 rokov, aby som dielo nedočítala.

Kniha Edith Piaf v seznamech