Edith Piaf přehled
Simone Berteaut
Životní román francouzské šansoniérky Edith Piaf zachycují vzpomínky její nevlastní sestry Simone Berteautové, která přes třicet let sdílela s Edith Piaf její pohnutý život.
Literatura světová Biografie a memoáry Hudba a zpěv
Vydáno: 1985 , Československý spisovatelOriginální název:
Piaf, 1969
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Edith Piaf. Přihlašte se a napište ho.
Vôbec mi nesedel štýl písania. Knihu som v polovici vzdala, čo sa mi nestalo 30 rokov, aby som dielo nedočítala.
Pútavo napísaný životopis. Vyzerá, že realisticky vyobrazený, bez pozlátok.
Zaujímavé, ako nás niekedy prekvapí, že aj mimoriadne úspešní ľudia sú iba obyčajnými ľuďmi.
Kniha Edith Piaf v seznamech
francouzská literatura životopisné, biografické romány osudy lidí osobnosti šansony zpěvačky Edith Piaf, 1915-1963
Co je to šanson? Co je život jedné malé dívky, která dokázala dobýt celý svět. Její hlas a písně zná každý z nás, ale její život už zná málokdo. Život Edith Piaf je naprostou jízdou na horské dráze, která obsahuje vše, co život může nabídnout... Knížka je famozním dílem autorky, která s Editou prožila celý její život. Kniha je zábavná, místy šokující a představuje čtenáři skutečnou Edith Piaf takovou, jakou ve skutečnosti byla.