Eko průvodce aneb Planetu B nemáme přehled
Karolína Rathousová
Na tom, že je současná klimatická krize způsobená právě lidmi, se shoduje 97 % vědců. A tak je právě i člověk zároveň tím, kdo může situaci změnit. Začněte svou osobní revoluci již dnes!
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Eko průvodce aneb Planetu B nemáme. Přihlašte se a napište ho.
Jsem umrtvená, mozek to nezvládl. Krásná kniha co se týče zpracování, samozřejmě. Je to super "návod", ale působí to jako bakalářská práce, kde se Dewii odkazuje na spoustu autorů. Seznam na konci je až zabijácký. Taková školní učebnice. Někdy je to až moc faktů, nevím jestli je někdo schopný si to vše zapamatovat. Ocenila bych vždy nějaké shrnutí pro laiky.
Vynikající kniha. Byť si myslím,že jsem v tomto tématu docela sečtělá,tak tato kniha mi nabídla spousty nových informací, které jiné knihy nenabídly.
Knihu mám z knihovny, na co nejdelší půjčení a stále ji studuji..... kéž by tato kniha pronikla k co nejvíce lidem. A do škol jako učebnice, neboť mladí jsou v tomto ohledu naší nadějí a rady přijímají. To vidím naštěstí na své dceři.
Dewii moc děkuji za krásně grafický i ekologicky zpracovanou knihu a budu ji dále doporučovat.
Kniha Eko průvodce aneb Planetu B nemáme v seznamech
ekologie životní prostředí příručky recyklace
2015 | Veganův průvodce |
2019 | Eko průvodce aneb Planetu B nemáme |
2015 | Veganská kuchařka od českého kuchaře |
Pro mě nic nového, protože ekologicky žiju přes 11 let. Knihu jsem si přečetla ze zvědavosti, protože Dewii jsem sledovala na Youtube dávno před tím, než začala být veleslavná. Takže knížka fajn, ale nějaký AHA! se nedostavilo. Téma ekologie už je natolik přečerpané, že už není co nového vymýšlet. Cokoli dalšího je jen opakováním dříve řečeného. Podobné knihy už fakt nejsou potřeba. Snad jen, aby se lidi už konečně probrali. Až to všem cvakne, bude po problému.