Vévoda pro Dianu přehled
Sabrina Jeffries
Elegantní příležitosti série
1. díl >
V nové sérii Elegantní příležitosti dostane představitelka agentury lady Diana Harperová za úkol zařídit vstup do společnosti pro sestru stavebního inženýra Geoffreye Brookhouse, který shodou náhod zdědil titul vévody. Diana chystá do společnosti nejen mladou dámu, ale snaží se přesvědčit i vévodu, že jeho společenské přehmaty by mohly být pro sestru velmi nepříjemné. Nový vévoda však nemá ani tak zájem o své společenské zdokonalení, jako o samotnou mladou učitelku…... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2022 , BaronetOriginální název:
A Duke for Diana, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vévoda pro Dianu. Přihlašte se a napište ho.
Moc jsem se na tuhle sérii těšila a jsem jí nadšená. Mám moc ráda knížky od této autorky. Dianu jsem si hnedka oblíbila. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.
Pěkný příběh s pohodovým dějem, kde se skoro vše točí kolem agentury a společenských událostí. Těším se na příběhy dalších dvou sester.
Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)
13.11.2022
Kniha Vévoda pro Dianu v seznamech
2007 | Nebezpečná láska |
2009 | Tanec vášní |
2013 | Pravda o markýzi S. |
2010 | Odvážná dáma |
2008 | Nečekaná láska |
(SPOILER) Pro mě - současného člověka, který posuzuje sebevraždu jako něco, co spadá pod osobní volbu každého z nás (byť volbu krajní, jež málokdy něco řeší), je Geoffreyho dilema bouří na lžíci vody.
V dobách, kdy církev měla mnohem větší vliv, zákony postihovaly věci, které bereme dnes za samozřejmé, děti byly odsuzovány za hříchy rodičů a i hloupé zakašlání v nevhodnou chvíli mohlo vyvolat skandál, který zničil život celé rodině... no, tehdy to mohla být opravdu katastrofa.
Geoffrey je na novopečeného neurozeného vévodu dost vévodsky panovačný a nadutý. Diana je na konformě založenou ženu z vyšší společnosti poněkud nekonformní...
Znám zajímavější knihy, ale není to špatné čtení.