Elohimové přehled
Petra Schneider
ELOHIMOVÉ mocní andělé, pomocníci v době transformace Elohimové jsou velmi mocné bytosti s vysokou vibrací, pomáhají lidem hlavně v dobách proměn. Říká se jim také strážci světla. Jejich velkolepý účinek se rozvíjí v tělesném, emocionálním a mentálním prožívání. Omezující myšlenky, blokády a karmické jednání se snadněji rozptylují pod jejich vlivem a pak se otvírá prostor pro léčení. Stejně jako archandělé ztělesňují i elohimové boží principy. Nicméně elohimové vznikli přímo z božího paprsku a zůstali bezprostředně spojeni božím zákonem. Proto mají obrovskou transformační sílu. První podrobné dílo o úkolech, účincích a léčení, stejně jako o zkušenostech s elohimy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Elohimové. Přihlašte se a napište ho.
Úžasná kniha, která vás seznámí s elohimy a jejich energiemi. Neznám žádnou další knihu, která by o nich tak podrobně psala. Během četby jsem si vyzkoušela praktická doporučení a mohu potvrdit, že to opravdu funguje. A je to báječné:-)
Kniha Elohimové v seznamech
2014 | Elohimové |
2002 | Andělé stojí při nás |
2010 | Velké karty Archandělů |
2010 | Andělské duše |
2007 | Léčení andělů, archandělů a mistrů v praxi |
No, určitě zajímavé, k zamyšlení, na můj vkus je to až moc dlouhé (který paprsek k čemu přesně slouží), musela jsem to přeskočit, ale zase by podle toho byl asi fajn film :) - dokumentární (k fantasy by to ještě chtělo příběh, děj). 195 stran. Až od str. 148 je jak očistit sebe, místnost atd. Resp. stačí od str. 173 (jak je zvát).