Šelmy se plíží tmou, nikoho nečapnou! přehled
Pavel Brycz
Emil a upíři série
< 5. díl
Víte, co se stane, když mladí česnektariáni tráví prázdniny na hřbitově? No jasně, zažijí neuvěřitelné dobrodružství! Tentokrát se tvrdý boj mezi lidmi a upíry přenese zpátky mezi hroby a ani jedna strana tu druhou rozhodně nešetří. Do boje se zapojí nejen pan učitel Komár proměněný v upíra, ale také dvě paní učitelky, které ani netuší, v jaké šlamastyce se ocitly. Zachrání je naši upírobijci, nebo se obě ocitnou na straně zla? Pro děti od 6 let.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šelmy se plíží tmou, nikoho nečapnou!. Přihlašte se a napište ho.
Hodinovka, jen abych měl o čem mluvit s děckem, co to dostalo ke čtení. Chápu, že asi bude víc dílů, může to být i celkem sranda, ale za mě kapku slabší. Ale napsat to jako bichli, děti do toho nepůjdou, takže jim to servírovat po kouskách a je klid.
Bohužel, asi nejslabší díl z celé série, škoda, protože jinak to bylo povedené a zábavné čtení pro děti a těch není tolik.
Knižní novinky (48. týden)
22.11.2020
Kniha Šelmy se plíží tmou, nikoho nečapnou! v seznamech
2010 | Bílá paní na hlídání |
2018 | Neboj se, vždyť máš česnek |
2003 | Patriarchátu dávno zašlá sláva |
2011 | Co si vyprávějí andělé |
2016 | Střídavá péče pro Kukačku |
Syn (6) si ji vybral sám v knihovně, protože má moc hezkou obálku. Ilustrace naší oblíbené Komáry nás potěšily. Synovi se příběh o upírech a dětech líbil, takže hodnotím hlavně podle něj, za cílovou skupinou a za mě o tu hvězdu míň. Ostatní díly neznáme, srovnat nemohu, tudíž za nás: dobré.