Devátý neznámý přehled
Jan Gardner
Emily a komorník série
< 2. díl
Stylová detektivka z období první republiky. Od autora českých seriálových hitů. Silvestr 1929. Krátce po půlnoci oloupí hosty na večírku britské ambasády trojice maskovaných mužů. O tři dny později se okradeným šperky vrátí – všem, kromě Emily Vavřincové... Nenapodobitelná prvorepubliková éra se vrací i ve druhém případu netradiční detektivní dvojice, Emily a jejího komorníka Edgara. Spolu se vrhají do víru společenského života československé smetánky a budou čelit nečekané výzvě: komorník se poprvé v životě zamiluje a Emily je obviněna z vraždy! Vyváznou z toho oba se zdravou kůží?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Devátý neznámý. Přihlašte se a napište ho.
Kniha sice čtivá, ale taková nemastná neslaná, žádný z hrdinů mě neoslovil, všichni byli takoví ploší, neosobní, ani samotné pátrání mi nepřišlo napínavé.. předchozí kniha autora mě zaujala více ..
Docela dobře se to četlo , ale ne vždy mi přišla situace reálná vč konce.
Mnohdy moc rychle přeskočení na jinou osobu mne mátlo.
Celkově oddechovka nic náročného..
Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)
24.09.2023
Kniha Devátý neznámý v seznamech
Úplně jiné prostředí než jsem zvyklá číst, ale se známými jmény z pražské společnosti. Příběh i postavy se mi líbily, takové milé čtení i když s detektivní zápletkou.