Emily v Paříži přehled
Catherine Kalengula
Emily v Paříži série
1. díl >
Román podle první série oblíbeného seriálu z produkce Netflixu. Sedím v taxíku a srdce mi tluče tak rychle, až mám pocit, že brzy exploduje. Já, Emily Cooperová, jsem v Paříži! Všichni máme sny, a ten můj se právě plní. Když sníte tak usilovně jako já, je těžké přestat. Ulice Paříže se míhají kolem, jedna slavná památka střídá druhou, každá je nádhernější než ta předchozí. Dívám se na ně a musím se usmívat! Přesto se jedna moje část bojí. Bojí se, že sem nepatří. Bojí se, že pařížská realita bude jiná než sny…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Fragment (ČR)Originální název:
Emily in Paris - Le roman de la série, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Emily v Paříži. Přihlašte se a napište ho.
Pokud bych před čtením neměla možnost shlédnout seriál, byla bych o dost ošizena.
Krásné téma, které by se dalo rozvinout do obsáhlé knihy, autorka zredukovala na pouhý popis "nákupního seznamu".
Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)
14.05.2023
Kniha Emily v Paříži v seznamech
Paříž romantika vztahy život nový začátek přátelé podle filmu/seriálu
Z knihy jsem docela zklamaná. Je to opravdu jen takový doplněk k seriálu a upřímně? Působí na mě zbytečně aneb hlavně něco rychle napsat a vytřískat z toho prachy. #sorrynotsorry Děj je tak strašně rychlý, že se nestihnete ani pořádně vzpamatovat a je konec.
Z Gabriela mám pořád stejné pocity. Tedy... že vlastně nevím, co si o něm myslet. Líbí se mi a zároveň nelíbí. :D
Abych jen nehanila, nemůžu říct, že bych se nudila. Bylo to vtipné, francouzské, příběh jako takový se mi líbí. Ale zkrátka by si zasloužil více rozepsat.
Taky chválím to grafické zpracování, které je prostě vymazlené.
Takže za mě 2,5*/5*