Alias Emma přehled
Ava Glass
Emma Makepeacová, nejmladší členka elitní britské špionážní skupiny, dostává svůj první velký úkol, a čeká ji tak nejdelší noc v životě. Musí vypátrat a zachránit nevinného muže hledaného ruskou vládou a přivést ho do MI6 před východem slunce, a hlavně dřív, než se k němu dostane tým zabijáků. Jenže Rusové se nabourali do městských kamer a po celém Londýně po těch dvou pátrají špioni. Navíc její člověk, Michael Primalov, se nechce nechat zachránit. A zatímco Londýn spí, v jeho ulicích se odehrává zběsilá akce, v níž Emma bojuje, aby Michaela udržela naživu. Jaké přijetí je však čeká, pokud a až se dostanou k MI6?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alias Emma. Přihlašte se a napište ho.
![shackhal shackhal](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
kniha má spád akce dobrá , ubírá ji akorát zbytečná linka kdy vzpomíná na své začátky , bez toho by se kniha obešla a nerušilo by to celkový akční spád , který tak byl zbytečně narušen a akci samé to ničím nepřispělo-naopak....
![lucakuca lucakuca](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/304754/m_lucakuca-Pm3.jpg?v=1584171438)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Zachraň se, když to dokážeš. A hlavní hrdinka to dokázala a zachránila nejen sebe, ale i svěřenou osobu.
Čtivé, sice akční, ale takové jednoduché a přímočaré. U špionáže čekám větší serepetičky, zamotanější kličky a víc podrazáckých fíglů a větší zákeřnosti od protistrany.
Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)
07.05.2023
Kniha Alias Emma v seznamech
v Mé knihovně | 51x |
Jedna z nejslabších špionážních knih, co jsem četla. Kdyby hlavní hrdinku hned zkraje nezachránil ten, koho měla chránit ona, kniha by skončila asi na stránce 30 (a možná by to nebylo na škodu). Neuvěřitelné, ploché, povrchní, takový béčkový akčňák převedený do knihy. Flashbacky z minulosti byly velmi rušivé a bránily plynulosti děje.