Encyklopedie komiksového filmu přehled
Petr Cífka , Václav Rybář , Matěj Svoboda , Karel Ryška
Ucelený přehled filmů a tvůrců, kteří uvedli komiks do kin a na obrazovky. Komiks a film. To jsou dvě média, která k sobě mají blízko jako Deadpool a Spider-Man – na první pohled sdílejí mnoho společných rysů, ale každý se chová úplně jinak. Pojďte jim nahlédnout pod masky! Ve vůbec první encyklopedii komiksového filmu poznáte nejzajímavější snímky, které kdy v této sféře vznikly. Během našlapané jízdy historií filmů podle komiksové předlohy potkáte známé superhrdiny, superzáporáky i postavy vymykající se všem škatulkám.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Encyklopedie komiksového filmu. Přihlašte se a napište ho.
Dobrá příručka pro nadšence jako jsem já, která se i v pozdnějším věku ráda kouknu na Spidermana, Avengers, X-Men nebo Strážce galaxie a podobně. Taky moc ráda ve filmech pátrám po cameu Stana Lee, byl skvělý.
Vcelku povedený přehled starých i nových komiksových filmů. Komiksoví nadšenci, najdete tam všechny své oblíbené hrdiny. Howgh.
Knižní novinky (46. týden)
08.11.2020
Kniha Encyklopedie komiksového filmu v seznamech
v Mé knihovně | 48x |
Knižka ma veľmi potešila. Pravdupovediac som chalanov z Moviezone pred pár mesiacmi nepoznal, ale po tejto knihe, ktorá sa ku mne dostala ako prvá, tak som zistil, že ich web a hlavne videá na YouTube sú skvelé. Zdá sa mi, že sú podobný ročník ako ja, takže som vyrastal na takmer totožných filmoch ako oni.
No ale ku knihe - má neskutočne široký záber a vďaka nej som si stiahol plno filmov, ktoré som vôbec nepoznal a o niektorých som ani netušil, že sú podľa komiksu. Publikácia je neskutočne živo napísaná, dozviete sa aj pikošky, o ktorých ste netušili (Michael Jackson mal istú dobu hrať Spider-mana, OMG) a vidno, že je napísaná s láskou k filmom. Plne odporúčam.