Encyklopedie psů - Velká ilustrovaná encyklopedie představuje více než 400 plemen a druhů psů přehled
Bruce Fogle
Obsažná ilustrovaná encyklopedie představuje svým záběrem (víc než 400 plemen) základní příručku skutečného kynologa. Každé plemeno charakterizuje údaji o standardu, informacemi o původu, vlastnostech a požadavcích, které klade na majitele chov a výchova psa daného plemena. Vynalézavě vybrané fotografie detailně přibližují exteriér psa. Příloha je věnována obecným zásadám péče o psa.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Encyklopedie psů - Velká ilustrovaná encyklopedie představuje více než 400 plemen a druhů psů. Přihlašte se a napište ho.
Tohle je strašně moc hezká kniha. Objevila jsem ji, když jsem dělala brigádu v Levných knihách. Bylo to v létě a hledali tam někoho na zástup a tak jsem tam šla. Jako zástup za někoho, kdo měl dovolenou. Pak si mě tam nechali celé prázdniny, než se všichni vrátili z dovolené.
Tuhle knihu ráda a často otevírám a čtu si tam o pejscích, odkud pochází, jak vypadají, jakou mají povahu, jakou mají srst..prostě všechno.
Psa nemáme, ale ráda si prohlížím obrázky a vybírám si psa, kterého si třeba jednou koupím.
Kniha Encyklopedie psů - Velká ilustrovaná encyklopedie představuje více než 400 plemen a druhů psů v seznamech
psi zvířata, fauna encyklopedie psích plemen
1994 | Výchova a výcvik psa |
2005 | Encyklopedie psů |
2002 | Atlas psů do kapsy |
1997 | Já pes |
1998 | Poznej svého psa |
Fajn encyklopedie pro psí našence. Tady asi není moc co vytknout.