Encyklopedie válečných lodí - Od 2.světové války po současnost přehled
Robert Jackson
Kniha seznamuje se základními druhy válečných plavidel, bitevními loděmi 2.sv.války počínaje a jadernými ponorkami s balistickými střelami konče. Představuje více než 300 typů plavidel, je bohatě ilustrována autentickými fotografiemi, přesnými barevnými kresbami a technickými schématy.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Encyklopedie válečných lodí - Od 2.světové války po současnost. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Encyklopedie válečných lodí - Od 2.světové války po současnost v seznamech
2002 | Neobjasněné záhady druhé světové války |
2010 | Tanky a další vojenská vozidla |
1997 | Suez: zapomenutá invaze |
2006 | Letecký průvodce |
1997 | Velká tajemství U.F.O. |
Vyhozené peníze. Intenzivně se zajímám o námořní boje od roku 1904 do konce druhé světové války a od této encyklopedie jsem si sliboval jen ty autentické fotografie, přesné barevné kresby a technická schémata, jak mi bylo slíbeno v popisu, doprovodný text mi nic nového přinést nemohl. Mé zklamání a dokonce vztek byly obrovské. Použité fotografie mi byly notoricky známé, barevné kresby nebyly špatné ale z období, o něž se zajímám jich bylo pramálo. "Třešničkou" na dortu pak byly chybné popisky u kreseb i fotografií. Jediné, co mělo na této knize cenu, byl křídový papír, na němž byla vytištěna. A právě tisk výrazně snížil i cenu této jediné hodnotné záležitosti.