Energetický vampyrismus přehled
Alexander Astrogor
Kniha vypráví o společenském a zdravotním jevu v našem životě, který se nazývá energetický vampyrismus. Pod tímto pojmem je třeba chápat takové vztahy mezi lidmi, při nichž probíhá energetické odebírání životní síly. Jsou lidé, kteří nás schválně provokují tak dlouho, až to nevydržíme a rozčílíme se, jelikož jen tak nám mohou odebírat naši životní sílu. Autor zde formuluje filozofickou a psychologickou myšlenku tohoto jevu a poskytuje praktické rady týkající se prevence, obrany a léčby této zákeřné "nemoci". ... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2012 , EugenikaOriginální název:
Энергетический вампиризм
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Energetický vampyrismus. Přihlašte se a napište ho.
Tak tuto knihu vřele doporučuji každému, kdo cítí nedostatek energie a únavu po návštěvě některých přátel. Kniha jasně odhaluje jev energetického vampirismu a nabízí pomoc.
Kniha Energetický vampyrismus v seznamech
Nemám nejmenší pochybnosti o tom, že energetický vampyrismus je velmi reálný a bohužel asi nijak vzácný jev. Postřehy v knize jsou velmi trefné a pravdivé. Horší je to s praktickou stránkou věci: autor předkládá čtenáři víceméně všeobecné rady, které by vesměs člověka napadly i bez toho, aby musel číst tuto knihu nebo být psychologický génius. Navíc knize škodí určitá chaotičnost a neuspořádanost, za níž je zřejmě zodpovědný autor, stejně jako nepříliš dobrý překlad a korektura od společnosti Redigo. Za tyto nešvary hvězdičku dolu, ale i tak kniha stojí za přečtení, možná i opakované.