Epidemie přehled

Epidemie
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383578/bmid_liga-spravedlnosti-2-epidemie-5tr-383578.jpg 3 30 30

HRDINOVÉ... A HACKEŘI! Liga spravedlnosti rozšířila své řady o nového, zkušenějšího Supermana a dvojici mladých zapálených Green Lanternů. Zvýšila tím svůj dosah a zvětšila moc. Soudržnost týmu nikdy nebyla lepší. A nyní to jediný člověk roztrhá všechno na kusy. Truchlivý manžel plný zášti, který pracuje v skromné předměstské garáži, obrací pomocí svých působivých hackerských schopností proti Lize spravedlnosti její nejmocnější zbraně. Pouhými několika ťuknutími do klávesnice se dokáže zmocnit Cyborga, infikovat Green Lanternův prsten moci a vypustit z řetězu armádu padouchů, kteří mají hrdiny zničit. Dokáže Batman společně se zbytkem Ligy najít hackera a zastavit elektronický útok? Nebo si kybernetická válka vyžádá oběti z masa a kostí?... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Justice League, Vol. 2: Outbreak, 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Epidemie. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (6)

Kate18
07.08.2022 4 z 5

Ligu napadne neznámý hacker, musí se všichni spojit a hackera najít než bude pozdě, mají tip, kdo to může být. Ale realita je nakonec dost jiná.

MisaNuff
26.09.2021 2 z 5

Nechápu. První díl byl dobrý, ucelený příběh, čekal jsem nějakou návaznost a rozvinutí děje dále. Dostal jsem sice OK rozjezd, strach vypadal nadějně, ale to se nějak vyřešilo na jedné stránce a šli jsme na další příběh. No a tam to šlo totálně do háje. Neorientoval jsem se v postavách. Děj mi přišel nelogický. Hlášky žádné. Finále opět vyřešeno na jedné stránce a nazdar. Nechápu, nelíbilo se.


Wojta777
23.03.2019 5 z 5

O dost lepší než první díl. Vážně o dost. Takhle má vypadat správná týmovka.
Děj navazuje na druhý díl jen okrajově. Takže pokud se Vám (jako mně) nelíbil moc první díl, tenhle se Vám bude číst mnohem lépe a nebude Vás bolet mozek z nesmyslného děje. Liga na pokraji svých sil se bude muset vzpamatovat, jelikož na ně přichází nové nebezpečí. To ono nebezpečí se jmenuje Džin a je to program, který dokáže obejít jakýkoliv bezpečnostní systém. Proto Liga bojuje proti sobě, jelikož tento program dokáže obrátit Cyborga či prsteny Green Lanternů proti Lize. A nakonec monumentální bitva. Co víc si přát.
Kresba je mainstreamová. Nenadchne ani neurazí.
Postavy, které nedostali v minulém díle moc prostoru, dostanou v tomto díle. Třeba Jessica Cruz či Flash. Postavy spolu hezky fungují a je hezké vidět je pospolu.
Dávám 4,5 spravedlivých hvězdiček.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Epidemie v seznamech

v Přečtených35x
v Doporučených1x
v Knihotéce25x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x