Erotické příběhy, které se staly - 2. díl přehled

Erotické příběhy, které se staly - 2. díl
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525000/bmid_eroticke-pribehy-ktere-se-staly-2-d-653688963389c.png 4 11 11

Erotické příběhy, které se staly 2. díl je pokračování předchozí úspěšné sbírky povídek lidí různých věkových skupin a pohlaví z celého Česka. Drtivá většina autorů a příběhů je nová, v knize však najdete i pokračování některých zážitků z první knihy. Tentokrát se mezi autory objevuje více mužů a témata nejsou jen čistě heterosexuální. Smyslem těchto knih je podělit se s ostatními lidmi o své nejzajímavější erotické zkušenosti a pomáhat otevírat dveře k plnohodnotnému užívání si života. Jako v prvním případě, i zde jsou příběhy psané svými autory volně a literární zásahy jsou jen minimální.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Erotické příběhy, které se staly - 2. díl. Přihlašte se a napište ho.

Nermal
14.10.2024 4 z 5

Nevím jak vy, ale já moc nemusím filmové dvojky a trojky - pokračování úspěšných příběhů; dost často to bývá už jen nastavovaná kaše. Z toho důvodu jsem váhal, zda si přečíst i tento druhý díl.
Nakonec jsem se do toho po delší době přece jen pustil a nelituju. Příběhy ze dvojky se mi líbily mnohem víc. Zatímco jednička byla takové oťukávání, dvojka už přináší odvážnější příběhy. Příběh Ahoj mě úplně dostal. Ne jenom že je hodně erotický, ale jak skvěle je podaný. Za takové psaní by se nemusela stydět leckterá spisovatelka našeho žánru.
Pokud budete mít možnost, knížku si přečtěte. Ideálně jednu dvě povídky před spaním. Jako večerníčka. Anebo inspiraci? :-)

Pokreslenej
30.11.2023 5 z 5

Tak jako první sbírka příběhů i tentokrát je čtení opravdu žhavé, i když mi přijde, že v druhém díle je víc těch romantických příběhů, kdy doufáte, že aktéři spolu zůstanou nebo zůstali a méně těch prasárniček čistě pro rozšíření fantazie. Nicméně pořád velmi zdařilé a doufám v další díl!

Kniha Erotické příběhy, které se staly - 2. díl v seznamech