Ešte som ťa nestretla přehled
Sophie Cousens
Čo keby ste na letisku zobrali nesprávny kufor a bezhlavo sa vydali na honbu za jeho majiteľom? Redaktorka lifestylového časopisu a beznádejná romantička Laura vyráža na služobnú cestu na Normanské ostrovy, ktorá sa však nezačne práve najlepšie. Po tom, čo sa na letisku ocitne v trápnej situácii s najsexi mužom, akého kedy videla, v hoteli zistí, že zobrala nesprávny kufor. Laurinou jedinou útechou je jeho obsah – každá vec ju o čosi viac presvedčí, že majiteľ kufra je bezpochyby jej vysnívaný muž. Stačí ho už len nájsť.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , Fortuna Libri (SK)Originální název:
Just Haven't Met You Yet, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ešte som ťa nestretla. Přihlašte se a napište ho.
To mi sedlo! Mám tyhle milé romance bez přemíry erotických scén ráda. A chci taky na Jersey. :)
„Jsi úžasná. Probudila jsi mě a já už nikdy nechci usnout."
Hledat svou spřízněnou duši skrz vyměněny kufr,no proč ne.Přitom se Laura seznámí se spoustou lidiček a přirostou k srdci. Ovšem nejlepší je jak se náhle rozhoduje mezi dvěma muži. A poslechne své srdce.
Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)
13.08.2023
Ani slovo, Někdo klepe a další knižní novinky (28. týden)
10.07.2022
Kniha Ešte som ťa nestretla v seznamech
Moc fajn příběh, ideální oddechovka, celkem dlouho nebylo jasné, jak to nakonec dopadne.