Ešte som ťa nestretla přehled

Ešte som ťa nestretla
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497971/bmid_este-som-ta-nestretla-xGx-497971.jpg 4 102 102

Čo keby ste na letisku zobrali nesprávny kufor a bezhlavo sa vydali na honbu za jeho majiteľom? Redaktorka lifestylového časopisu a beznádejná romantička Laura vyráža na služobnú cestu na Normanské ostrovy, ktorá sa však nezačne práve najlepšie. Po tom, čo sa na letisku ocitne v trápnej situácii s najsexi mužom, akého kedy videla, v hoteli zistí, že zobrala nesprávny kufor. Laurinou jedinou útechou je jeho obsah – každá vec ju o čosi viac presvedčí, že majiteľ kufra je bezpochyby jej vysnívaný muž. Stačí ho už len nájsť.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)

Just Haven't Met You Yet, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ešte som ťa nestretla. Přihlašte se a napište ho.

janyska13
29.10.2024 4 z 5

Moc fajn příběh, ideální oddechovka, celkem dlouho nebylo jasné, jak to nakonec dopadne.

bookcase
11.10.2024 5 z 5

To mi sedlo! Mám tyhle milé romance bez přemíry erotických scén ráda. A chci taky na Jersey. :)

petulkapeta
11.08.2024 4 z 5

„Jsi úžasná. Probudila jsi mě a já už nikdy nechci usnout."

Hledat svou spřízněnou duši skrz vyměněny kufr,no proč ne.Přitom se Laura seznámí se spoustou lidiček a přirostou k srdci. Ovšem nejlepší je jak se náhle rozhoduje mezi dvěma muži. A poslechne své srdce.

Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)

13.08.2023

Ani slovo, Někdo klepe a další knižní novinky (28. týden)

10.07.2022

Kniha Ešte som ťa nestretla v seznamech