Jen ty a já přehled

Jen ty a já
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306497/mid_jen-ty-a-ja-HeO-306497.jpg 5 134 134

Eva Dallasová série

Eva vyšetřuje vraždu obhájkyně, která v řadě případů zpochybňovala její důkazy. Motiv vypadá jasný: někdo je Evou posedlý a považuje ji za svou hrdinku. Na místě činu jí nechává vzkazy, že spravedlnosti bylo učiněno zadost. Podepsané jsou jako „opravdový přítel“. Aby Eva dopadla vraha, musí vyhledat všechny, kdo jí kdy zkřížili cestu – každý z nich může být příští obětí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Alpress

Obsession in Death, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jen ty a já. Přihlašte se a napište ho.

nikca3882
29.09.2024 5 z 5

Zajímavý díl, hledání i v minulosti okolo Evy, neboť se stala miláčkem vraha. Ale nijak s nim nesouciti, nechce se s nim pratelit, proto de stane i terčem. Další super díl :)

moudivlacek
31.03.2024 4 z 5

Po přečtení tohoto dílu jsem si uvědomila, jaké to musí být děsivé.
Láska ani pravé přátelství se nedá vynutit, navíc kdo zná dobře poručíka Evu, tak ví, že ona je zastánce spravedlnosti. A chápe, že ne vždy spravedlnost a justice dostanou všechny hříšníky a je jim udělen trest. Někdo projde sítem.
Vrah ale netuší, že Eva i pro mrtvé "padouchy" bude chtít svou spravedlnost.
Skvělá ukázka, jak fungují správné vztahy uvnitř Eviny "rodiny".

Jessybelle
14.03.2023 5 z 5

Skvělé jako vždy. Napínavé, rozuzlení výborné. Mohu jen doporučit. Tak další díl zas za nějaký čásek. Už teď se na něj těším.

Kniha Jen ty a já v seznamech