Krutá rozkoš přehled
J. D. Robb (p)
Eva Dallasová série
Poručíka Evu Dallasovou zaujmou na místě činu nákladné, elegantní šaty a drahá kosmetika na těle třináctileté dívky. Zdá se, že dívku někdo připravoval k roli sexuální otrokyně. Pomoct by Evě mohl manžel Roarke, který se pohybuje mezi městskou smetánkou. Bude těžké zachovat chladnou hlavu tváří v tvář tomu, kdo mučí a týrá nevinné dívky.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2024 , AlpressOriginální název:
Desperation in Death, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krutá rozkoš. Přihlašte se a napište ho.
Díky hned dvěma nepřečteným dílům jsem se mohla ponořit do světa Evy, Roarka, vyšetřovacího týmu a přátel na delší čas, což bylo úžasné. Velmi krásná obálka. Děj tentokráte opět dramatičtější než tomu bylo u minulých příběhů. Nález mrtvého děvčete ukazuje na dobře organizovanou skupinu, které zřejmě stojí za únosy a obchody s dětmi. Pohledy z obou stran, ze stran obětí i vyšetřovatelů. Ještě nikdy mě Eva nezklamala. Obdivuji autorku, jak vysoko drží laťku již 25 let!
Návrat k překladu pana Zdíka je skvělá volba! Hurá, člověk by nevěřil, jak to změní celkovou atmosféru knihy. On už prostě Evu zná :o)
Příběh, který nás nenechá chladnými,obzvláště proto,že se věnuje obchodu s nezletilými dívkami.Ty někdo unáší přímo z ulice,aby je převychoval a připravil k prodeji dál,pro sexuální hrátky.A tak se Eva Dallasová s vervou pouští do tohoto složitého připadu,aby ho co nejdříve vyřešila a všechny zachránila.Autorce se podařilo nás udržet v napětí, až do konce .Za mne případ dost děsivý,ale přesto se mi četl dobře.
Černočerné srdce, Za zamčenými dveřmi a další knižní novinky (6. týden)
04.02.2024
Kniha Krutá rozkoš v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Opět skvěle napsaná kniha, tentokrát o unášených dětech, které někdo zotročuje a prodává zájemcům. Knihu jsem přečetla jedním dechem a už nyní mám v hledáčku další titul autorky Poslední přípitek