Nás se nezbavíš přehled
Nora Roberts
Eva Dallasová série
Vše nasvědčuje tomu, že nový případ Evy Dallasové je zločin z vášně. Když ovšem vyslechne ženu, která zavolala policii, její výpověď prostě nesedí. Navíc jí trvalo více než hodinu, než vraždu po nalezení těla ohlásila. Na jednu lež se nabalují další a Eva se dostává do víru událostí, v jejichž středu stojí fanatická skupina, a na povrch vyplývá šokující zločinné spiknutí.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2022 , AlpressOriginální název:
Faithless in Death, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nás se nezbavíš. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Jo jo, takovéto "organizace" jsou na nic. Další příběh Evy Dallasové, který vás dovede někam, kam zpočátku vůbec nemířil. A člověka ani nenapadne, kde skončí. A to je super.
Při představě, že by se něco takového klidně mohlo dít, mi je fakt zle. Zajímavý příběh.
Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)
11.09.2022
Kniha Nás se nezbavíš v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
(SPOILER) Tato kniha byla opět super. Eva Dallasová opet exceluje a ze zdánlivě banální vraždy, která vypadala jako z vášně se vyklube odhalení fanatické skupiny, která se zaměřuje na unášení mladých žen za účelem plození dětí a další hrůzné praktiky. Četla se jedním dechem a už se těším na další titul