Odplata tě nemine přehled

Odplata tě nemine
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/220452/odplata-te-nemine-220452.jpg 4 134 134

Eva Dallasová série

Reinhold zabil oba své rodiče: chtěli po něm, aby pracoval. Téhož dne brutálně zavraždil přítelkyni, která se s ním rozešla, a hned další den bývalou učitelku, protože ho kdysi nechala propadnout. Eva Dallasová musí co nejrychleji zjistit, kdo následuje na seznamu Reinholdových dávných křivd, a dostat se k němu dřív než chladnokrevný vrah.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress

Thankless in Death, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odplata tě nemine. Přihlašte se a napište ho.

kolacky
29.01.2025 5 z 5

Líbí se mi, jak pracuje Evino podvědomí, jak se jí ve snech rovnají indicie a pomáhají s pátráním.

A jenom připomínka, chybička v překladu/sazbě, Feeney rozhodně nemá oči basedovské=nemocné, ale basetovské=psí...

nikca3882
29.09.2024 5 z 5

Takového magora, chce člověk potkat. Pro Evu to není lehký úkol. Pozadí knihy, vedlejší postavy dodávají šmrnc.

konformita
24.05.2023 2 z 5

Překvapují mne předchozí komentáře. Dostala jsem skvělá doporučení na knihy J.D. Robb a začala jsem právě touto knihou. Vím, že neznám pozadí a minulost postav. I tak ale velké zklamání a bohužel velmi špatný překlad pana Duška. Používá výrazy typu "videofon" a "elektronikáři". To mě velmi iritovalo, zbytečně knize ublížil. I když odhlédnu od mé neznalosti pozadí a překladu, velké zklamání.

Kniha Odplata tě nemine v seznamech

v Mé knihovně152x