Smrtící imitace přehled

Smrtící imitace
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/1705/smrtici-imitace-1705.jpg 5 164 164

Eva Dallasová série

New Yorkem se prochází zrůda napodobující činy známých sériových vrahů… Poručík Eva Dallasová a další mají opět plné ruce práce! Prostitutka, nalezená v úzké uličce podřezaná a s odstraněnou pánví… Tak odpornou vraždu poručík Eva Dallasová z newyorské policie snad ještě nikdy neviděla. Otrlé strážníky a dokonce i její věrnou asistentku Peabodyovou to přinutí ke zvracení, ale nic podobného Evě nehrozí. Pohání ji vztek, vztek na zabijáka a soucit s obětí. A je to navíc osobní záležitost, protože pachatel zanechal na místě činu dopis. Vzkaz pro ni… Jacie Wootonová nebyla jeho první obětí a zdaleka nebude poslední. Brzy se pátrání zúží na čtyři podezřelé. Všichni jsou bohatí, a svým způsobem i známí. Filmový producent, spisovatel, zpěvák a diplomat. Který z nich to je? Který z nich se chystá na spáchání dalšího zvěrstva? Eva to tuší, ale musí mít v rukou důkazy, aby ho mohla poslat na doživotí za mříže. A tak opět začíná nebezpečný závod s časem. Do toho se Eva i její miliardářský manžel Roarke musejí vyrovnávat s hrůzami svého vlastního dětství, Peabodyová se chystá udělat zkoušky na detektiva a je z toho pěkně nervózní, a z dovolené se k Evině nelibosti vrací jejich prkenný majordom Summerset. I v tomto díle ze série Smrtící… nám Nora Roberts pod pseudonymem přichystala pěknou porci napětí, záhad a v neposlední řadě strhujících erotických scén.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Columbus (ČR)

Imitation in Death, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtící imitace. Přihlašte se a napište ho.

nikca3882
29.09.2024 5 z 5

Super čtení :)

Senza Jenka
02.08.2022 4 z 5

Trochu moc štěstí najednou - lehce banální stopa se ukáže, jako to nejsprávnější a všechno tak nějak moc hraje do noty. Ale jinak opět výborné počtení.

jarkaska
03.06.2022 5 z 5

Opět super příběh. Snažím se, abych knihy četla tak jak jsou po sobě. Na některou musím i čekat. Ale vždy to za to stojí, protože každá mě vtáhne do děje zjistit kdo je vrah.
Tato série nikdy nezklame.

Kniha Smrtící imitace v seznamech