Tiše a přesně přehled
J. D. Robb (p)
Eva Dallasová série
Laserový paprsek přiletěl rychle, tiše a se smrtící přesností. Během několika vteřin zemřeli tři lidé. Je jasné, že zabíjel odstřelovač s taktickou laserovou puškou. Brzy se ukáže, že toto bylo jen zahřívací kolo, a nový útok po sobě zanechává další mrtvé. Eva Dallasová má před sebou mimořádně těžký úkol.
Detektivky, krimi Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2017 , AlpressOriginální název:
Apprentice in Death, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tiše a přesně. Přihlašte se a napište ho.
Zase skvělý díl, který se četl sám. Skvělé zápletky, které mne udržovaly pořád v napětí, co bude dál. A závěr se opravdu povedl. Tahle série je pořád lepší a lepší :)
Oproti mému poslednímu zveřejněnému názoru na "Dallasovou" se nic nezměnilo. Není to sice výkvět klasické detektivky, ale je to dobře napsaná série. Že je podobnost v některých momentech jednotlivých dílů to nepopírám. Ale ta podobnost se vyskytuje u všech sérií všech autzorů. Přečetla jsem tři Dallasové za sebou a mohu jen potvrdit, že autorka umí udržet napětí až do konce. Když člověk potřebuje například detox od práce, je to sice krvavé, ale hodně dobré čtení a když při tom dobro zvítězí nad zlem, tak proč ne.
Kniha Tiše a přesně v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Další masakr díl, rychle precteno :)