Za tohle zaplatíš přehled
J. D. Robb (p)
Eva Dallasová série
< 57. díl
Poručík Eva Dallasová vyšetřuje smrt penzionovaného policisty, který byl nalezen zastřelený ve svém bytě. Mrtvým je bývalý kapitán oddělení vnitřních záležitostí, jež se zabývá zločiny spáchanými jinými policisty. Jeho smrt na první pohled vypadá jako sebevražda, Eva je ale přesvědčena, že se za pečlivě naaranžovanou scénou skrývá něco víc.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2025 , AlpressOriginální název:
Payback in Death, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za tohle zaplatíš. Přihlašte se a napište ho.
![Kešu1981 Kešu1981](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/178525/m_178525-liN.jpg?v=1486123337)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Mám radost, protože jde už o 57 díl a...
...Nora i přesto píše stále čtivě, poutavě, plynule;
...Zdík Dušek překládá prostě skvěle;
...já kupodivu odhadla vraha už ve 3 kapitole.
Eva a její parta mě baví, jsem nadšená, a klidně s knihou strávím celou noc. A přeju si ještě dalších 57 dílů...to o jiné sérii a jiném autorovi říct vážně nemůžu...neb mívají časem sestupnou tendenci.
Klobouk dolů paní Noro a jen tak dál!
![Ulala Ulala](https://www.databazeknih.cz/img/users/73_/73018/m_ulala-kK1.jpg?v=1540918311)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Byla to opět jízda na plný plyn. Jako mnoho dalších obdivuji J.D. Robb za stále nové, neotřelé nápady. A i já pevně doufám, že autorce elán vydrží a my se budeme moct těšit na nové příběhy.
Kniha Za tohle zaplatíš v seznamech
v Mé knihovně | 51x |
2000 | ![]() |
1997 | ![]() |
2000 | ![]() |
1997 | ![]() |
2011 | ![]() |
Nač psát komentář když někdo má stopku?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!