Znám tvou minulost přehled
J. D. Robb (p)
Eva Dallasová série
Zaměstnanci zavražděného podnikatele McEnroye netuší, že má na svědomí horší zločiny než jen sexuální obtěžování na pracovišti. Paní Spravedlnost v podobě vysoké blondýny to ale ví a během jediné noci ho přinutí za své hříchy zaplatit. Jak počet podobných obětí narůstá – a žádné nejsou nevinné – rozšiřuje se i okruh podezřelých. Totožnost vraha však policii stále uniká.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2021 , AlpressOriginální název:
Vendetta in Death, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znám tvou minulost. Přihlašte se a napište ho.
Táto séria je v podstate určená tým, čo čítajú celú sériu, inak tí čitatelia oveľa prichádzajú. To, či niekto odhalí vraha v polovici neviem aký má súvis, já čítam knihu, nehľadám vraha. V Columbovi poznáme vrahe v piatej minúte a všetky jeho filmy majú vysoké hodnotenie. Aj v tejto sérii sa našli 2-3 slabšie články, ale vždy si prečítam tú ďalšiu. Je to taká oddychovka medzi severskými temnými kriminálkamu či carterovskými brutálnymi knihami. Tentokrát nemám dôvod dať bod dolu
Nečekaně brzy byl odhalený pachatel. Ale to nevadí, člověk si pak všímá věcí, kterých by si jinak nevšiml.
Budu to psát u každé další knihy: Pokud bude slušný překlad (což už teď je), vždycky budu dávat plný počet, protože jsem nekritický fanoušek.
Kniha Znám tvou minulost v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Že jde o součást série jsem zjistila až po koupi, takže ne vše mi dávalo smysl, ale kvůli tomu předchozí díly dočítat nebudu. Od příběhu jsem očekávala víc, chyběl mi wow efekt a celkové tempo čtení bylo pomalé. Do toho ještě překlepy a nedostatečná kontrola, zda je vše správně přeloženo.