Falešná Pařížanka přehled
Kamila Boudová
Falešná Pařížanka série
1. díl >
Kamila snila o velkém městě, slávě a šampaňském. Ale kariéra módní návrhářky se zvrhla dokonce ještě dřív, než se za svým snem odstěhovala do Paříže, kde se pokazilo i všechno ostatní. Místo skvělého života v hlavním městě módy začíná předem prohraný boj o získání statutu Pařížanky a uznání společnosti. Na pokraji osobního bankrotu i fyzických sil se rozhodla otočit kola osudu a stát se Falešnou Pařížankou. Přestat slepě následovat místní nesmyslné společenské konvence a určovat vlastní pravidla hry. Své zkušenosti začala formou vtipných a nezaměnitelně osobních sloupků popisovat v Pravém domácím časopisu, odkud byl už jen krůček k vlastní knize.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Falešná Pařížanka. Přihlašte se a napište ho.
Ujetá eko - udržitelná a potrhlá módní návrhářka z Liberce žije v Paříži, pracuje v Londýně, na brigádu jede do Afriky pomalu mění názory a nabádá k změnám v módní branži od nekvalitních kousků z asijské velkovýroby přeejít na haute couture. Ale četlo se to dobře:-)
Kniha Falešná Pařížanka v seznamech
v Mé knihovně | 26x |
2017 | Falešná Pařížanka |
2019 | Kniha SLOU: Průvodce pomalým životním stylem |
2019 | Falešná Pařížanka 2 |
2023 | Krev s příchutí šampaňského |
Autorku moc nechápu, ta kniha nemá pořádný děj. Jelikož Paříž miluju, vypůjčila jsem obě díly z knihovny. Kniha psaná neskutečným chaosem a nepřehledným dějem. Nedokázala jsem se vžít do její role. Skákala jak v čase, tak i v místě. Ale dám jí ještě šanci s druhou knihou, snad bude lepší.