Jiskření přehled
Penelope Douglas
Je zpátky. Za ty dva roky, co byla na internátu, se mi neozvala ani jednou. Když jsme spolu žili v jednom domě, přes den mě přehlížela, ale v noci nechávala dveře svého pokoje otevřené. Tehdy jsem byl hlupák. Teď ji ale porazím v její vlastní hře… Jsem zpátky. Uběhly dva roky a já jsem přesvědčená, že po mě pořád touží. I když předstírá, že to tak není. Mě se ale tak lehko nezbaví. Nenechám se odbýt. A pokud si budu dávat pozor, nikdy nepřijde na to, jak moc mě přitahuje…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Ikar (ČR)Originální název:
Rival, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jiskření. Přihlašte se a napište ho.
Poměrně dlouho jsem se nemohla začíst. Fallon mi byla poměrně protivná. Vůbec se tam všichni většinou akorát hádali. Poslední třetina příběhu byla pěkná. Podstatně vylepšila jeho začátek.
Knižní novinky (7. týden)
10.02.2019
Kniha Jiskření v seznamech
láska internát pro dospívající mládež (young adult) nevlastní sourozenci
2018 | Nádech |
2019 | Jiskření |
2023 | Láska na hraně |
2024 | Troufalá vášeň |
2024 | Corrupt: Skazení |
Pro mě to bylo takové střídavě oblačno čtení. Někdy mě to bavilo víc, někdy míň. Trochu mi vadí ten model, kdy holka je neviňátko a kluk kanec. V prvním díle Jared střídal holky jako ponožky a vždycky měl po ruce nějakou kamarádku s výhodami, jako by všechny holky v tomto věku byly celé žhavé nechat se využívat pro nezávazný sex. Naproti tomu Tate, která byla panna. V tomto díle to bylo podobné. Po každém odloučení Madoc okamžitě zaplnil postel nějakou kamarádkou. Naopak Fallon nikdy nikoho jiného neměla. Co ženská rovnoprávnost? :) Holkám to naštěstí očividně nevadilo, a tak spolu pak žili šťastně až do smrti.