Famózní přehled
Mirka van Gils Slavíková (p)
Co najdete v knize? No samozřejmě tam nechybí mé plzeňské buchty! Můžete se těšit na makovec, kynutou bábovku, vánočku, sacher dort, pavlovu, mrkvový dort, souflé lívanečky, croissanty, pražský koláč, žemlovku, ořechové sušenky a další lahůdky. Dá se říct, že jsem knihu připravovala celý svůj život. Na receptech pracuji všude kudy chodím a i díky neustálému pečení jsem je zdokonalovala až do podoby, kterou najdete v knize. Přes 60 receptů rozdělených do osmi kapitol s úžasnými fotografiemi Barbory Lundgren, které jsme fotili v Holandsku přímo na mých oblíbených místech. Kniha vznikla i díky vaší podpoře, každý den mě inspirujete a já si toho neskutečně vážím. Doufám, že udělá radost vám i vašim blízkým.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Famózní. Přihlašte se a napište ho.
![IvaniceTamta IvaniceTamta](https://www.databazeknih.cz/img/users/41_/410510/m_ivanicetamta-X6Z.jpg?v=1673877889)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Mirka je skvělá ženská! Kuchařka je povedená a mám ji ráda. Ale řekla bych, že pro začínajícího kuchtíka bude menším oříškem, protože postupy nejdou do úplného detailu.
![Ni.kk.i Ni.kk.i](https://www.databazeknih.cz/img/users/66_/66287/m_ni-kk-i-IZt.jpg?v=1621105743)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Krásná kniha od úžasné autorky. Recepty jsou skvělé a ty fotky... No nádhera! Radost pohledět a kuchtění podle ní zvládne snad každý.
Kniha Famózní v seznamech
v Mé knihovně | 108x |