Fangirl 1 přehled

Fangirl 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532973/bmid_fangirl-1-65dd9d22b2e8e.jpg 5 34 34

Komiksová adaptace slavného bestselleru od Rainbow Rowellové. Dvojčata Cath a Wren spolu odjakživa sdílela všechno – oblečení, trápení s rodiči i vášeň pro knížky o mladém kouzelníkovi Simonu Snowovi. Na vysoké se ale jejich cesty poprvé v životě rozejdou. Zatímco Wren se chce pořádně odvázat, Cath se cítí nejlíp na internetu, kde má anonymitu i tisíce fanoušků milujících její povídky ze světa Simona Snowa. V realitě musí čelit otravné spolubydlící, jejímu příteli a profesorce, kterou slovo fanfikce vytáčí doběla. Ještěže je tu i pohledný parťák na tvůrčí psaní...... celý text

Literatura světová Komiksy Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)

Fangirl, Vol. 1: The Manga, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fangirl 1. Přihlašte se a napište ho.

Lovehorses365
07.12.2024 5 z 5

Nádhera! Sice pro mě po těch všech mangách co čtu, bylo těžké číst komiks klasicky, ale jinak bombová bomba. Těším se na další díl.

katallinka
31.10.2024 5 z 5

Fangirl je moje oblíbená kniha, takže komiksové zpracování jsem nemohla vynechat. Baví mě stejně jako kniha a ilustrace tomu příběhu přidávají další kouzlo. V tomto zpracování mě mnohem více baví fanfikce, které Cath píše.

Knihotyna
18.08.2024 5 z 5

Já se musím přiznat, že jsem od Rainbow Rowell nic nečetla. Když jsem ale viděla, že bude vycházet komiksová adaptace na její román Fangirl řekla jsem si, že to napravím! :)

Komik je krásně zpracovaný, okamžitě vás vtáhne do děje a hned máte jasno, kdo bude (nebo naopak nebude) váš oblíbenec :)!

Příběh jako takový je za mě zatím skvělý, ideální pro všechny, kdo dospívají a změny je teprve čekají, ale i pro ty, kdo už tyto mnohdy těžké změny mají za sebou a dobře si pamatují, jak nepohodlně a osaměle se cítili v novém prostředí a jak skvělé bylo objevit nový svět! :)

Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024

Právě proto píšu fantasy. Pro chvíle, kdy jejich světy přehluší ten můj.

Kniha Fangirl 1 v seznamech