Fangirl 1 přehled
Sam Maggs , Rainbow Rowell
Komiksová adaptace slavného bestselleru od Rainbow Rowellové. Dvojčata Cath a Wren spolu odjakživa sdílela všechno – oblečení, trápení s rodiči i vášeň pro knížky o mladém kouzelníkovi Simonu Snowovi. Na vysoké se ale jejich cesty poprvé v životě rozejdou. Zatímco Wren se chce pořádně odvázat, Cath se cítí nejlíp na internetu, kde má anonymitu i tisíce fanoušků milujících její povídky ze světa Simona Snowa. V realitě musí čelit otravné spolubydlící, jejímu příteli a profesorce, kterou slovo fanfikce vytáčí doběla. Ještěže je tu i pohledný parťák na tvůrčí psaní...... celý text
Literatura světová Komiksy Dívčí romány
Vydáno: 2024 , Fragment (ČR)Originální název:
Fangirl, Vol. 1: The Manga, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fangirl 1. Přihlašte se a napište ho.
Nádhera! Sice pro mě po těch všech mangách co čtu, bylo těžké číst komiks klasicky, ale jinak bombová bomba. Těším se na další díl.
Fangirl je moje oblíbená kniha, takže komiksové zpracování jsem nemohla vynechat. Baví mě stejně jako kniha a ilustrace tomu příběhu přidávají další kouzlo. V tomto zpracování mě mnohem více baví fanfikce, které Cath píše.
Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)
28.04.2024
„Právě proto píšu fantasy. Pro chvíle, kdy jejich světy přehluší ten můj.“
Kniha Fangirl 1 v seznamech
v Mé knihovně | 15x |
Budu za černou ovcí a beru to. Radši klasický text než tohle, nějak mne to zklamalo, nemám nic proti komiksům, ale tohle zpracování mezi nesedlo. Možná je to tím, že mám "přečtených" 200 stránek a nic. Nic nevím, nic jsem si nepřečetla, nic to ve mně nenechalo , jen pocit, proč to tisknou.