Ada a hrůzostrašná slavnost přehled

Ada a hrůzostrašná slavnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310158/bmid_ada-a-hruzostrasna-slavnost-Ssv-310158.jpg 4 38 38

Fantómová Ada série

< 2. díl

Přípravy na Úplňkovou slavnost a na hrůzohradské Dortoklání jsou v plném proudu! Na panství lorda Hrůzy se sjíždějí ti nejslavnější kuchaři a Zlověstník se jako vždycky chová velice podezřele. Aby toho nebylo málo, Adina plachá komorná Márinka střeží překvapivé tajemství. A jak se zdá, na Adiny narozeniny si ani letos nikdo nevzpomene!... celý text

Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub

Goth Girl and the Fete Worse Than Death, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ada a hrůzostrašná slavnost. Přihlašte se a napište ho.

muchomurka
15.11.2024 4 z 5

Tohle se nám s Bambulkou moc líbilo. I když jsme tedy začaly rovnou druhým dílem... Nápadité, neotřelé, vtipné. Libí se mi to prostředí příběhu, atmosféra, ilustrace.

Evaho73
03.02.2024 4 z 5

Knihu sme čítali spolu s dcérou, teda opravujem, ona čítala a ja som počúvala.
Pri počúvaní príbehu mi nedalo nostalgicky zaspomínať na časy, kedy boli našimi hrdinami statoční a čestní princovia a princezné, ktorí bojovali proti drakom, obrom a iným príšerám.
Pre terajšie deti musia autori vymýšľať iných hrdinov, napríklad fantómov ako v tejto knihe, lebo princovia a princezné už nie sú v kurze...
Dcére sa kniha odohrávajúca na Hrôzohrade, kde žije fantómová Ada so svojimi kamarátmi veľmi páčila.
Nakoniec som aj ja ocenila dôležitosť priateľstva, odvahy a spolupráce, ktoré kniha zobrazuje. Dcére som vysvetlila to, na čo poukazuje kniha, že aj malé deti dokážu robiť veľké činy.

KubaHanzelin
08.05.2022 3 z 5

Nemohu objektivně hodnotit, čteno do čtenářské výzvy (africký autor) jinak příjemná kniha pro děti a hezkými ilustracemi

Kniha Ada a hrůzostrašná slavnost v seznamech

strašidla autorské ilustrace

Chris Riddell