Felix z nástupiště č. 1 přehled
Kate Moore
Kocour Felix série
1. díl >
Když se zaměstnanci yorskhirského nádraží rozhodnou ctít tradici a pořídit si nádražní kočku, rozběhne se kolotoč veselých i dojemných příhod a nová posila týmu neunikne pozornosti médií ani divadelníků. Jak se Felix postupně sžívá s nezvyklým prostředím, prozkoumává nástupiště i tajemný labyrint tunelů, nachází si kamarády, učí se lovit myši a prodávat jízdenky, její sláva se šíří mezi cestujícími i za hranice nádraží. Laskavé povídání o jedné železniční stanici v zapadlém severoanglickém kraji dýchne na čtenáře starosvětskou atmosférou a ukazuje, že když se to vezme správně do tlapek, nemusí být nic ztraceno.... celý text
Literatura světová Humor Příroda, zvířata
Vydáno: 2018 , Ikar (ČR)Originální název:
Felix the Railway Cat, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Felix z nástupiště č. 1. Přihlašte se a napište ho.
Čakala som viac. Téma ma zaujala, mačičky mám rada a tiež som kedysi dávno pracovala na železničnej stanici. Tiež sme tam mali mačičku, dokonca niekoľko. Čakala som niečo zaujímavé a vtipné. Dostala som nudu bez zápletky a bez pointy. Za mňa sklamanie.
Knižní novinky (26.2. - 11.3.)
19.02.2018
Kniha Felix z nástupiště č. 1 v seznamech
Možná se to hezky četlo, ale děj o ničem... Felix, hvězda nádraží možná až přehnaně opěvovaná. Zbytečně natahované a bez závratných akcí. Spíše čtení pro děti. 2. díl dohledávat nebudu.