Feng-šuej pro každého přehled
David Daniel Kennedy
Po přečtení této knihy může čtenář dokonale porozumět pravému významu, smyslu a aplikacím feng-šuej pomocí zrcadla ba-gua, teorie pěti elementů a moci tří tajemství posílení.
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2005 , Svojtka & CoOriginální název:
Feng shui for dummies, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Feng-šuej pro každého. Přihlašte se a napište ho.
... kladem knížky je přehlednost ... záporem pak neustále omýlání "základních pravd" ... a spousta prázdných "úvodních" souvětí, která jsou dále v kapitolách znovu a znovu opisována ... pokud chcete docílit "účinné" harmonizace svého domova pak rozhodně doporučuji školy, které pracují i s časem ... neboť vše je v neustálém pohybu ... a čtvrtý rozměr je nutno - logicky - zakomponovat do prostoru ... - TEN ZDE VŮBEC NENÍ ZMIŇOVÁN ...
Moje oblíbená kniha na toto téma, problematika je popsána jednoduše, přehledně a pochopitelně, je tam spousta příkladů na řešení konkrétních problémů v uspořádání prostoru.
Kniha Feng-šuej pro každého v seznamech
2005 | Feng-šuej pro každého |
2011 | Feng-šuej - Tipy pro lepší život |
2017 | Feng Šuej pro (ne)chápavé |
Tahle kniha určitě ne. Tahle kniha je vlastně základem toho nesmyslného ezo Feng šuj, které nemá s tradičním učením Feng Shui co společného. Je to kniha z pera člověka který se učil tyto věci od sekty černých klobouků, což je novodobá tantrická skupina která marketingovým způsobem zneužila neznalost lidí a vytvořila novodobé NEW_AGE šuj.