Ferda Mravenec přehled

Ferda Mravenec
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/1283/mid_ferda-mravenec-ferda-mravenec-0vA-1283.jpg 4 557 557

Obrázková knížka plná příběhů o Ferdovi. Ferda je kamarád jaksepatří, je chytrý a šikovný, se vším si ví rady a vždycky je ochoten pomoci přátelům i těm, s nimiž se setká poprvé. O jeho veselých kouscích si můžete přečíst v naší knížce, která obsahuje tři větší celky Ferdových příhod: Ferda Mravenec, Ferda v cizích službách, Ferda v mraveništi.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ferda Mravenec. Přihlašte se a napište ho.

puczmeloun
21.10.2024 3 z 5

Jsem až překvapen, jak to zestárlo. Jazykem, stylem vyprávění, dějem, chováním hlavních "postav"... Hmyzí základ, včetně povedených ilustrací, je pořád skvělý, to si s malým posluchačem užíváme. Ale u zápletek, jejich vyústění i některých point tedy kroutím hlavou a během čtení improvizovaně doplňuji. Nu, od publikace už to máme 88 let. A to jsem sám jako malý v 90. letech vyrostl i právě na Ferdovi, kdy si ten pozitivní vzdělávací-entomologický-vtipný základ pamatuji, z toho "navíc" si vzpomínám jen na "divnou berušku". Paměť je naštěstí milosrdná. :)

MartinaCh27
06.07.2024 5 z 5

Kniha moje ho dětství. Miluju.

Romanka89
28.02.2024 5 z 5

Kniha mého dětství, aktuálně jsem ji četla před spaním dceři. Moc hezky se čte a příběhy jsem si upřímně vůbec nepamatovala, tak jsem byla ráda za připomenutí.

Kniha Ferda Mravenec v seznamech