Finance po krizi přehled

Finance po krizi
https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93629/finance-po-krizi-93629.jpg 4 16 16

Evropa na cestě do neznáma Kniha podává přehled o finančních krizích v různých částech světa, počínaje americkou hypoteční krizí v roce 2007 a konče posledním vývojem krize v eurozóně během roku 2011. Důraz je kladen na praktické stránky z hlediska osobních investic, ale také hospodářské politiky. Doporučená četba pro zájemce o investování do akcií, nemovitostí, zlata a jiných komodit, pro studenty ekonomických oborů, finanční poradce, ale také pro poslance, senátory a členy vlády. Zvláštní důraz je kladen na vývoj české ekonomiky v kontextu série světových krizí. 3., rozšířené vydání... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Finance po krizi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

pegasusss
11.05.2022 5 z 5

super kniha na pochopenie príčin kríz

hroneczek
19.10.2017 4 z 5

Knihu jsem četla jako podklad k seminární práci, přičemž mi byla velmi nápomocná - osvětlila důvody vzniku finanční krize a její další souvislosti.


Garik
26.10.2012 5 z 5

Anotácia je trochu zavádzajúca. P. Kohout detailne opisuje posledné udalosti od roku 2007, no veľkú časť knihy venuje aj histórii kríz v rôznych častiach sveta, počnúc tou z roku 1873, ktorá začala vo vtedajšom zjednotenom Nemecku.
Vďaka tejto knihe som dospel nielen k lepšiemu pochopeniu toho, čo sa to vlastne v tej našej skvelej EÚ deje, ale trochu som si rozšíril obzory aj v oblasti moderných európskych (ale aj svetových) dejín. Tiež som sa aspoň letmo oboznámil s viacerými ekonomickými školami.
Autor jasne a zrozumiteľne ukazuje, do akých sr..iek sa to pod vedením euroelity z Bruselu vlastne noríme (a môžem potvrdiť, že to naozaj nie je povzbudivé čítanie).
Pán Kohout evidentne nežije iba vo svete financií, ale je to aj všeobecne vzdelaný a rozhľadený autor, ktorý vie písať o danej téme s nadhľadom, humorom aj iróniou.

Takže, milí občania a daňovníci, majme pripravené kešene (alebo radšej čosi iné?), až príde čas „zacálovať“ dlhy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Finance po krizi v seznamech

v Přečtených21x
v Doporučených1x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x