Forrest Gump (2012) | Databáze knih

Forrest Gump přehled

Forrest Gump
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/256378/bmid_forrest-gump-256378.jpg 4 1434 1434

Forrest Gump série

1. díl >

Forrest Gump byl možná trochu opožděné dítě. Jeho život byl ale neuvěřitelný: Dostal se na univerzitu, jako voják do Vietnamu, letěl s opicí do vesmíru, žil mezi kanibaly na Nové Guinei, kandidoval na senátora USA, stal se přeborníkem wrestlingu, podnikatelem a milionářem... S neodolatelnou bezelstností popisuje svůj život i situace, z nichž vždy vyvázl šťastně. Pod povrchem naivního prosťáčka se skrývá mimořádně citlivý člověk, který o svém osudu vypráví s neopakovatelným nadhledem.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , XYZ (CZ)

Forrest Gump, 1986

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Forrest Gump. Přihlašte se a napište ho.

maruska93
16.02.2025 5 z 5

Tak tahle knížka byla pecka. Kdysi jsem viděla film, ale kam se na knížku hrabe. Jednu chvíli mi to hodně připomínalo Stoletého staříka

Nemo78
10.02.2025 4 z 5

Je to vtipné, je to originální, ale tady se stalo to, co potkávám výjimečně. Film je prostě lepší. Hezky tu knihu pročistil.

Cacodemon
02.02.2025 5 z 5

Dlouho jsem se tak nezasmál, obzvlášť u kapitoly kde z Forresta nuceně udělali kuchaře a pak jak letěl do vesmíru, tohle bych opravdu rád viděl zfilmované :-D

„Život je jako krabice bonbonů. Nikdy nevíte, co dostanete.“

Kniha Forrest Gump v seznamech

v Přečtených2 123x