Fotbal plný hříchů přehled
Karel Felt , Ladislav Ježek
Tato kniha seznamuje se všemi poválečnými předsedy fotbalové disciplinární komise a s jejich největšími případy,umožňuje nahlédnout do fotbalové soudní síně.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fotbal plný hříchů. Přihlašte se a napište ho.
S odstupem popsané maléry československého a českého fotbalu, od těch notoricky známých (emigrace dvojice Kubík-Knoflíček) až po téměř zapomenuté, se v roce 2021 po pádu korupčního impéria páně Berbra jeví spíš jako říkanka pro děti na dobrou noc. Nicméně ukazuje, jak měla nejpopulárnější hra na světě složitou cestu nejen v socialistickém, ale i takzvaně svobodném prostředí - určitým bonusem jsou i profily předsedů disciplinární komise a jejich vzpomínky.
Zde jsou řešeny disciplinární přestupky,které měli mít na paměti nejen fotbalisté nebo funkcionáři,ale jak je vidět ani po tolika letach se nic nezmněnilo kromně stoupající agresivity a propletení množství peněz které končí kdo ví kde.Je to smutné,ale láska ke sportu je řešena víši odměny.Kde jsou ty časy kdy jsme si mysleli,že jsme profíci když nám zaplatili párek a limonádu.
Kniha Fotbal plný hříchů v seznamech
Zajímavý dokument.