Fotograf od Zlaté ruky přehled
Michel Braudeau
Známý filmový režisér Rochet Foster byl unesen teroristy, aby se nyní on stal hercem jiných mocnějších režisérů. Během mohutné pátrací akce vyvolané únosem slavné osobnosti se pohybujeme po dnešní Paříži, v záhadném podsvětí velkoměsta, v jeho nejšpinavějších uličkách.
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1985 , SvobodaOriginální název:
Passage de la Main d´Or, 1980
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fotograf od Zlaté ruky. Přihlašte se a napište ho.
Ze začátku mne kniha zaujala, ale styl vyprávění byl takový jaksi podivný, moc mi nesednul. Po čase jsem knihu poslouchala (jako nahrávku z KTN) už jen ze setrvačnosti, nijak zvlášť mě nebavila. I když nápad autora jako takový nebyl špatný. Proto hodnotím jako úplně obyčejný průměr ;-).
Kniha Fotograf od Zlaté ruky v seznamech
Prvotní stránky jsou docela v pohodě. Autor popisuje, ale snaží se být poměrně věcný. Únos je jasně daný, popisky pocitů jsou zajímavé, jenže ouha...po pár desítkách stran se vše neustále opakuje a opakuje a pak to začne nudit. Autor se zacyklí a neví, kam s námětem postupovat a tak z něj udělá rádoby thriller a přitom u toho neustále popisuje něco, co čtenáře vlastně vůbec nezajímá. Ve výsledku tedy docela otrava. Ještě alespoň, že krátká otrava.