Fotograf z Mauthausenu přehled

Fotograf z Mauthausenu
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513265/bmid_fotograf-z-mauthausenu-Enj-513265.jpg 4 61 61

Fotograf Francisco Boix uprchne z frankistického Španělska do Francie, za války je však zajat Němci a skončí v koncentračním táboře Mauthausen. Shodou okolností se stane fotografickým asistentem zvráceného důstojníka SS, který dokumentuje úmrtí vězňů. Francisco si uvědomí, že má v rukou nepopíratelné důkazy hrůzných nacistických zločinů. K jeho cíli přežít se přidá posedlost ukázat toto šokující svědectví celému světu. Podaří se mu nebezpečný plán uskutečnit?... celý text

Literatura světová Komiksy Historie
Vydáno: , Garamond

The Photographer of Mauthausen, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fotograf z Mauthausenu. Přihlašte se a napište ho.

Uma
21.11.2023 5 z 5

Silný příběh. Nové informace, které se z knih, které vypráví příběhy z Osvětimi nedočtete. Doporučuji.

Fortuna7
13.11.2023 4 z 5

Velmi silný příběh plný zvěrstev 2. světové války. Občas mi ze čtení bylo až špatně, ale to, jak je příběh barevně zpracován, je úžasné.

gabriela8704
05.11.2023 5 z 5

Syn mi predcital. Krásné zpracování náročné historie. Vhodné pro děti i dospělé. Nad hlubokou myšlenkou na konci bychom se měli VSICHNI zamyslet,protože se vše může opakovat znovu a já osobně takove věci znovu mezi lidmi nechci.

Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)

07.05.2023

Kniha Fotograf z Mauthausenu v seznamech