The Queen Con: Golden Arrow se vrací přehled
Meghan Scott Molin
MG Martinová se domnívala, že případ losangeleského superhrdiny Golden Arrowa už se uzavřel a ona se teď může věnovat navrhování kostýmů pro královny dragu a své hlavní profesi, psaní komiksů. Pak jí ale její partner detektiv Matteo Kildaire prozradí, že se po L. A. začínají objevovat napodobitelé Golden Arrowa i pokračovatelé drogového kartelu, který mu pomohla dostat za mříže. MG se s vervou vrací do víru událostí, jež hýbou kalifornskou metropolí. Brzy však zjistí, že tentokrát nepůjde pouze o bezpečí neznámých občanů L. A. Koho se MG nakonec rozhodne chránit? Superhrdinu Golden Arrowa, který ztělesňuje neohrožený boj za spravedlnost, o němž dosud jen četla a psala v komiksech? Svého milovaného přítele Mattea? Nebo své nejlepší kamarády Lawrence a Ryana, kteří mají k případu podezřele a nebezpečně blízko?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2022 , VendetaOriginální název:
The Queen Con, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The Queen Con: Golden Arrow se vrací. Přihlašte se a napište ho.
Příběh této knihy z prostředí komiksů a královen Dragu mě nesmírně zaujal hlavně díky neobvyklé detektivní linky. Děj byl plný zvratů, akce a neskutečných mejdanů. Vse je napsané i tak, že se dostanou do obrazu i ti co komiksy nečtou. Bavilo mě i to jak komiksy vznikají. Moc hezká kniha.
Kniha pokračuje v tempu té první, je čtivá, zábavná a trochu chaotická - něco jako aktuální životní situace MG. Hvězdičku snižuju kvůli konci, přišel mi takový trochu useklý, sice se vše uzavřelo, ale chtěla bych toho na závěr daleko víc. Možná v pokračování? :)
Mezi dvěma světy, Dvojník a další knižní novinky (27. týden)
03.07.2022
Kniha The Queen Con: Golden Arrow se vrací v seznamech
2021 | Frame-Up: Zločiny podle komiksu |
2022 | The Queen Con: Golden Arrow se vrací |
Stejně jako první díl i tento se mi opravdu líbil. Prostě si na tom příběhu tak nějak plujete. Hlavní hrdinka vás rozhodně nebude nudit. Je to takový zamilovaný příběh s krimi zápletkou, který je plný komiksových hlášek a trochu nastiňuje queer prostředí, ale ne nijak prvoplánově prostě to tam krásně zapadá.