Smrt za letní noci přehled

Smrt za letní noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60741/bmid_smrt-za-letni-noci-CZq-60741.jpg 4 27 27

Katrine pracuje v cestovní kanceláři, má přítele, malý byt a nepohodlnou pohovku. Řeklo by se - normální mladá žena. Po jedné oslavě u přátel je však nalezena v příkopu u cesty mrtvá, zardoušená. Vyšetřováním případu jsou pověřeni kriminální komisaři Froelich a Gunnarstranda. Už po krátké době oba zjišťují, že stojí tváří v tvář úplné džungli motivů a indicií a podezřelých přibývá. Pronikají stále hlouběji do temné minulosti oběti. Neboť jakkoli obyčejně Katrinin život vypadal, bylo to jen zdání...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

En liten gyllen ring, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt za letní noci. Přihlašte se a napište ho.

technik1965
14.11.2024 1 z 5

Nič moc. Podľa mňa veľmi slabá kniha.

Niu
27.06.2018 4 z 5

Po této knize jsem sáhla kvůli Čtenářské výzvě. Detektivka, super. Po přečtení několika prvních kapitol jsem si říkala, jestli to není spíš nějaká romance-drama nebo knížky typu Stopy hrůzy. Ale ono ne :o) Četlo se to super a někdy není na škodu vynechat popisek knihy, aby byl člověk překvapený, o čem, že to vlastně bude. Nebylo to nikterak náročné, spíš taková detektivka-oddechovka. Komisaři Frolich a Gunnarstranda jsou opět vtipné postavy. Ten závěr byl, pravda, trochu zvláštní.

MOu598
05.07.2017 3 z 5

Četla jsem v lednu 2009. Podle mých poznámek:
Norská detektivka.
Zajímavé, že poprvé vyšla na Islandu.
Citát:
"Přežít vlastní děti... je to nejošklivější, co se člověku může přihodit."

Ocenění knihy (1)

2000 - Rivertonprisen

Kniha Smrt za letní noci v seznamech

severská krimi norské detektivky

Kjell Ola Dahl