FRAUS Ilustrovaný tematický slovník anglicko-český přehled

FRAUS Ilustrovaný tematický slovník anglicko-český
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432123/bmid_fraus-ilustrovany-tematicky-slovnik-gxD-432123.JPG 4 3 3

Víc než slovník! Praktická témata pro studium, výuku, přípravu ke zkouškám, pro studijní i pracovní pobyty v zahraničí. Témata: rodina, bydlení, zdraví, hlídání dětí, nakupování, restaurace, jídlo a vaření, oblékání, lidské tělo, životní prostředí, vzdělávání, povolání, umění, doprava, volný čas, cestování, ubytování, média, obchod a podnikání, informační technologie a další); 12 000 tematicky řazených hesel s výslovností a překlady do češtiny; 6 000 příkladových slovních spojení a vět s překlady do češtiny. 5 000 fotografií a ilustrací pro vizualizaci slovní zásoby.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize FRAUS Ilustrovaný tematický slovník anglicko-český. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

jan3304
18.04.2020 5 z 5

Tento slovník jsem si rychle oblíbil. 36 tematických okruhů se spoustou fotografií a ilustrací. Kéž by se na školách učilo podobným způsobem namísto učení nesouvisejících slovíček a slovních druhů na přeskáčku.

PrinceznaLada
28.01.2020

Jeden z nejlepších tematických slovníků u nás. Perfektně zpracovaná témata. Ke každému je rozsáhlá slovní zásoba i s výslovností, a následně mnoho frází a vět souvisejících. Slovíčka jsou doplněna ilustracemi. Nejedná se však o nějaké kresbičky, nýbrž o reálné fotky, které velice pomáhají pochopení a následnému zapamatování si daného výrazu, (např. nafocená palubní deska auta:) Vše samozřejmě v barevném provedení na kvalitním křídovém papíře. Pokud nejste úplní začátečníci, tak je to opravdu dobrá volba:-)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha FRAUS Ilustrovaný tematický slovník anglicko-český v seznamech

v Přečtených3x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x